Proč si vybrat GASA Design?

GASA Design je značka, kde se specializujeme na výrobu kvalitního dubového nábytku pro váš domov! Název Gasa vychází z latinského výrazu pro "domek", což je přesně to, co chceme nabídnout našim zákazníkům - kvalitní a stylový nábytek, který si doma zamilujete.

Všechny produkty GASA Design jsou vyrobeny Davidem Moravcem, který  se designu a práci s dřevem věnuje celý život. David vystudoval dřevařský obor na vysoké škole, ale jeho tvorba vychází z tradice českého řemesla, kterou zdědil po svém dědovi, který byl také truhlář. David je dokonalým příkladem toho, že tradiční řemesla nemusí být zapomenuta a mohou být i v dnešní době velmi úspěšná a trendy. Jeho práce dokazuje, že nábytek vyrobený s láskou a péčí je nejen krásný, ale také funkční a odolný.

Kvalita a design

Naše nabídka zahrnuje širokou škálu dubových jídelních stolů, konferenčních stolků a doplňků do bytu, které se vyznačují nejen vysokou kvalitou, ale i jedinečným designem. Každý náš kus nábytku je ručně vyrobený z masivního dubového dřeva, které je známé svou trvanlivostí a přirozenou krásou. U jednotlivých kusů dbáme na každý detail, aby byl perfektně zpracovaný a splňoval nejvyšší standardy kvality.

Pod značkou GASA Design však nenaleznete pouze klasické stoly. David vymyslel celou sérii stolů, které kombinují masivní dubové dřevo s pevnou ocelí. Naleznete tak mezi nimi ty správné kousky do rustikálního interiéru, chalupy, nebo i moderního domu.

Výroba na míru

Jedním z našich dalších zaměření je také výroba zakázkového nábytku, které je plně přizpůsobený potřebám a vkusu našich zákazníků. Máte specifickou představu o designu svého stolu nebo jiného nábytkového kusu? Rádi vám ji splníme a vyrobíme nábytek na míru, který se stane jedinečným kouskem ve vašem domově.

Pokud hledáte stůl s konkrétními rozměry, tvarem nebo barvou, David Moravec vám ho dokáže vyrobit. Nabídka je jen osnova pro následnou spolupráci s Vámi. Vyberete si stůl a veškeré detaily pak společně vyřešíme k naprosté dokonalosti. Naše stoly nejsou jen dalším levným kusem nábytku, ale představují duši celého interiéru a zrcadlí vkus svého majitele. 

Osobní přístup

Kromě výroby nábytku také pečujeme o každého zákazníka a snažíme se poskytnout výborný zákaznický servis. Spolupracujeme s vámi od prvního dotazu až po doručení a instalaci nábytku, abychom zajistili vaši spokojenost s našimi produkty.

Pokud hledáte kvalitní dubový nábytek pro svůj domov nebo kancelář, GASA Design je tu pro vás. Projděte si naší nabídku nebo nás kontaktujte, abychom vám mohli nabídnout nejlepší řešení pro vaše jedinečné potřeby. Buďte si jisti, že s námi získáte nábytek, který spojuje kvalitu, styl a jedinečnost, a který bude tvořit útulný a vkusný prostor ve vašem domově.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz